PDA

View Full Version : Ženka HH - Lady

Jastreb
23-08-2009, 08:36 PM
Naš prijatelj HarisBo je osim vrhunske volijere prvo nabavio dobrog bretona pa ženku harisa i ide redom kako treba. Ptica mu je u savršenom stanju, i za koji dan ide slobodna!

Bravo Boro!!!!!!

http://i14.photobucket.com/albums/a336/jastreb/Dante1.jpg

http://i14.photobucket.com/albums/a336/jastreb/Lady1.jpg

http://i14.photobucket.com/albums/a336/jastreb/Lady2.jpg

Jastreb
23-08-2009, 08:39 PM
Poslije smo Boro i ja malo sokolarili malo sa mojom Marinom......i ide pomalo :wink:.......sve u svemu odlično sokolarsko nedjeljno poslijepodne :D

http://i14.photobucket.com/albums/a336/jastreb/Marina15.jpg

Pozdrav Viktor

Jastreb
24-08-2009, 11:02 AM
Jao Boro kako su te ishvalili naši sudrugovi sokolari :lol: :lol:

Have a niceeee day :lol:

Sokoly
24-08-2009, 01:20 PM
Chestitke Boro, samo napred :supz:
Ochekujemo da nas informirash o progersu Harisa a i bretonca.

Pozdrav

Maroje
24-08-2009, 02:08 PM
Čestitka Boro !!!!
Jebiga da loviš sa jastrebom več bi se javilo njih najmanje 15.Harise baš i ne vole, sigurno te Viktor navuko da loviš sa njima.
Šalim se stari, najbolji način po mom mišljenju za početak sokolarenja je Haris i svi oni koji su lovili sa njima kasnije su se vrlo lako prebacili na jastrebe.Vjeruj mi sigurno nikad harisa nečeš prodati i ako budeš imao i druge ptice.
Ljepa ženka kao i ferma od Bretona.
Želim ti puno uspijeha u lovu.
Pozdrav iz vrelog Dubrovnika

HarisBo
24-08-2009, 03:17 PM
Hvala gospodo sokolari na podršci!
Eto jučer smo imali malo testiranje Lady-HH o spremnosti na prvi slobodan let,
još samo malo fali reakcije i Viktor kaže daje to , to sve ostalo je super!
Poslije smo malo sokolarili sa Viktorovom pticom i malo što me ostavlja bez daha, koji su to letovi i napadi a sve to nam omogučila Viktorova kuja Ori sa predivnim markama i to na relativnom teškom terenu sa malo ili gotovo bez vjetra i dosta vlage!!! Bez odlične pripreme ptice i psa na takvom terenu se nema šta puno tražiti i tek sad vidim koliko Viktor ulaže u sve to,svaka čast majstore:prayer:a ja vidim da sa svakim novim susretom i Viktorom i Tomom imam punooooo,punoooo još za učiti:rolleyes: :supz::supz:

POZDRAV SVIMA!!!!

Petrinja Saker
24-08-2009, 07:35 PM
Pizdo jedna purgerska. kod mene nikad ne dođeš tako sređen.
utegnut si ko karabin sa ubrzicom.

Jastreb
24-08-2009, 08:57 PM
Poslije smo malo sokolarili sa Viktorovom pticom i malo što me ostavlja bez daha, koji su to letovi i napadi a sve to nam omogučila Viktorova kuja Ori sa predivnim markama i to na relativnom teškom terenu sa malo ili gotovo bez vjetra i dosta vlage!!! Bez odlične pripreme ptice i psa na takvom terenu se nema šta puno tražiti i tek sad vidim koliko Viktor ulaže u sve to,svaka čast majstore:prayer:a ja vidim da sa svakim novim susretom i Viktorom i Tomom imam punooooo,punoooo još za učiti:rolleyes: :supz:

POZDRAV SVIMA!!!!

Za prijatelje uvijek :supz:

Jastreb
24-08-2009, 08:59 PM

Kume došo ja u centar hrvatskog sokolarenja KARLOVAC :lol: a ne kod nekog MLADOG GOSPONA SOKOLARA :lol:

Pa i ti si bio lijep kad si me posjetio :heart: :lol:

Pozdrav Viktor

Harpija
24-08-2009, 09:27 PM
Poslije smo malo sokolarili sa Viktorovom pticom i malo što me ostavlja bez daha, koji su to letovi i napadi a sve to nam omogučila Viktorova kuja Ori sa predivnim markama i to na relativnom teškom terenu sa malo ili gotovo bez vjetra i dosta vlage!!! Bez odlične pripreme ptice i psa na takvom terenu se nema šta puno tražiti i tek sad vidim koliko Viktor ulaže u sve to,svaka čast majstore:prayer:a ja vidim da sa svakim novim susretom i Viktorom i Tomom imam punooooo,punoooo još za učiti:rolleyes: :supz::supz:

POZDRAV SVIMA!!!!Ajde Boro otvori ti prvi sezonu i pokaži dečkima kako se to radi pozdrav samo hrabro

HarisBo
24-08-2009, 09:42 PM

:goodman:!!!!!:oops:!!!!:finga:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!:!:

HarisBo
24-08-2009, 09:58 PM
Ajde Boro otvori ti prvi sezonu i pokaži dečkima kako se to radi pozdrav samo hrabro

Daleko sam ja još od toga da mogu nekom nešto pokazati u sokolarenju,
moj največi doseg je taj da mi se ptica vrača na ruku al s konopcem i sretan sam ko malo dijete radi toga a kad počnem loviti ...uf!!!!
U svakom slučaju hvala na potpori!!!:supz:

Hayabusa
25-08-2009, 03:54 PM
sretno boro lepa ptica meni je haris pri srcu i kad tad imacu jednoga zato redovito osvezavaj ovu temu i pricaj so je vise moguce kako ti ide napredak sa pticom

pozzzzz Aleksandar

Austringer27
25-08-2009, 07:09 PM
Alo Boro!Ja sam mislio da se ti u Zelendvoru salis sto se tice sokolarenja.Svaka ti cast.Lijepa ptica a i pas.Jedino imam jednu primjedbu a to su tvoji ucitelji.Trebao si doci u Medjimurje da ti decki kraj Mure pokazu kako se to radi.Ali dobro nema veze imas jos vremena:lol::twisted:.Vjerujem da ce ti dobro pokazeti ovo kako dolazi na rukavicu i te sitnice,a sto se tice lova mi cemo ti drage volje pokazati.Pogotovo Ivek.

HarisBo
25-08-2009, 07:39 PM
sretno boro lepa ptica meni je haris pri srcu i kad tad imacu jednoga zato redovito osvezavaj ovu temu i pricaj so je vise moguce kako ti ide napredak sa pticom

pozzzzz Aleksandar

Hvala Aleksandre,naravno da hoču jer nakon hvaljenja ja volim primit i kritike!

HarisBo
25-08-2009, 08:03 PM
Alo Boro!Ja sam mislio da se ti u Zelendvoru salis sto se tice sokolarenja.Svaka ti cast.Lijepa ptica a i pas.Jedino imam jednu primjedbu a to su tvoji ucitelji.Trebao si doci u Medjimurje da ti decki kraj Mure pokazu kako se to radi.Ali dobro nema veze imas jos vremena:lol::twisted:.Vjerujem da ce ti dobro pokazeti ovo kako dolazi na rukavicu i te sitnice,a sto se tice lova mi cemo ti drage volje pokazati.Pogotovo Ivek.

Ma kakva šala Nino,godinama sam sanjario o sokolarstvu a Zelendvor mi je
tada bio vrhunac mašte i prava odskočna daska za sve ovo danas a ako Bog
da i ubuduče! Drage volje ču doči u Međimurje i znam da i od vas mogu puno
naučiti jer sam vas vidio na djelu!!! Da nije bilo Viktora koji me pozvao kao
potpunog laika u goste u Zelendvor a kasnije i Tomislava koji su mi puno pomagali i pomažu u samom početku, sve bi to išlo puno sporije i ko zna kako!! Nadam se ponovnom susretu čim prije,al ovaj put dolazim s pticom i
psom!!!:supz::lol:

Pozdrav!!!!!

HarisBo
25-08-2009, 08:26 PM
Šteta što i ostali početnici odnosno mladi sokolari ne pišu
više o svom napredku,problemima,ptici,psu...a znam da ih ima,
mislim da bi to bilo jako dobro jer na ovom forumu stvarno možeš
dobiti puno dobrih savjeta i znanja:!:

Pozdrav svim sokolarima ma gdje bili:supz::supz:

Jastreb
25-08-2009, 08:53 PM
.Vjerujem da ce ti dobro pokazeti ovo kako dolazi na rukavicu i te sitnice,a sto se tice lova mi cemo ti drage volje pokazati.

Pa znaš da sam ti pokazao sve tako da i ti možeš nešto prenijeti drugima. Jel se sjećaš kad si mi se obraćao sa VI :finga: :lol: mogli bi to ponovo uvest :finga:

Austringer27
26-08-2009, 08:10 PM
Nesto bi napisao ali ponekad tisina vrijedi tisucu rijeci.Evo saljem ti jednu veliku pusu i jedva cekam da te vidim tj. sve nas.Jako mi falite.:heart::D

Austringer27
26-08-2009, 08:12 PM
Nebih zelio da mi netko nesto zamjeri ali ja se volim saliti i zajebavati.:D:twisted:

Jastreb
26-08-2009, 08:12 PM
Nesto bi napisao ali ponekad tisina vrijedi tisucu rijeci.Evo saljem ti jednu veliku pusu i jedva cekam da te vidim tj. sve nas.Jako mi falite.:heart::D

Dadadadadaddadadadada :lol: :lol: PUUUUUSSSSAAAAAAA

Maroje
28-08-2009, 08:34 AM
Paco još mitari!!
Prije tri dana sam došao doma bio sam 7dana na skiperaži te našao 5 pera što repnih i krilnih.
Evo par slika kao i marka na mačka.

Jastreb
28-08-2009, 09:00 AM
Perje mu izgleda odlično!

Šta kaže Dante na mačka? :lol:

HarisBo
28-08-2009, 09:08 AM
Paco još mitari!!
Prije tri dana sam došao doma bio sam 7dana na skiperaži te našao 5 pera što repnih i krilnih.
Evo par slika kao i marka na mačka.

Bez obzira na mitarenje Paco je :supz::supz:! Hočeš li se moči odlučiti kojom pticom i s kojim psom ćeš doči u Zelendvor:?: :lol:

Pozdrav iz sparnog Zagreba!!!!!

Maroje
28-08-2009, 09:42 AM
Perje mu izgleda odlično!

Šta kaže Dante na mačka? :lol:

Sa ovim je amigo ,a druge baš i ne voli :yawinkle:

Maroje
28-08-2009, 09:47 AM
Bez obzira na mitarenje Paco je :supz:! Hočeš li se moči odlučiti kojom pticom i s kojim psom ćeš doči u Zelendvor :lol:

Pozdrav iz sparnog Zagreba!!!!!

U Zelendvor najmanje sa dva paseka i dvije ptice :supz:
Ove godine kada ih poredamo izgledat če ko Falconry festival :rolleyes:
Pozdrav svima

Jastreb
28-08-2009, 02:18 PM
Ove godine kada ih poredamo izgledat če ko Falconry festival :rolleyes:
Pozdrav svima

:lol: :lol:

Austringer27
28-08-2009, 07:15 PM
Ja cu ponijeti 10 vrana pa cu radit sou sa vranama.Znate ono da govore,pjevaju,kradu kape i sesire.Na kraju ce letiti iznad Zelendvora kao sto lete Krila Oluje.8-):D:P

Maroje
29-08-2009, 12:36 PM
Ja cu ponijeti 10 vrana pa cu radit sou sa vranama.Znate ono da govore,pjevaju,kradu kape i sesire.Na kraju ce letiti iznad Zelendvora kao sto lete Krila Oluje.8-):D:P

Može BISERU naš, ako imaš i dvije pastrmke pa če mo ih pustiti da skaču iz kante u kantu kroz obruč.:goodman:

Austringer27
29-08-2009, 02:08 PM
E to prijatelju.Molim te nemoj uzimati onog tvog crvenog vina jer me jako boljela kicma od njega.A i oci su me boljele.:D

Austringer27
29-08-2009, 05:44 PM
Halo Boro prijatelju!Jesi li poceo loviti sa zenkom HH?Stavi koju slikicu.:wink:

HarisBo
29-08-2009, 06:07 PM
Halo Boro prijatelju!Jesi li poceo loviti sa zenkom HH?Stavi koju slikicu.:wink:

Nisam još u ponedjeljak se nadam tek prvom slobodnom letu pa ako bude sve u redu krečem u lov,naravno da ču stavit slike ak budemo uspješni:?::supz:

Pozdrav!

Austringer27
30-08-2009, 06:30 AM
Ti sam stavi slike bez obzira.A posto si imao kraj sebe prave prijatelje i sokolare koji su ti pokazali mislim da nece biti problema.Zelim ti lijep i ugodan ponedjeljak sa pticom i psom.:supz::wink:

Jastreb
30-08-2009, 07:59 AM
Može BISERU naš, ako imaš i dvije pastrmke pa če mo ih pustiti da skaču iz kante u kantu kroz obruč.:goodman:

:lol: :lol: Nino, Nino, Nino :lol:

Jastreb
30-08-2009, 08:00 AM
E to prijatelju.Molim te nemoj uzimati onog tvog crvenog vina jer me jako boljela kicma od njega.A i oci su me boljele.:D

E bene :lol:

A jel se lovočuvar žalio :lol: nek Maroje kaže :lol:

Jastreb
30-08-2009, 08:01 AM
Ti sam stavi slike bez obzira.A posto si imao kraj sebe prave prijatelje i sokolare koji su ti pokazali mislim da nece biti problema.Zelim ti lijep i ugodan ponedjeljak sa pticom i psom.:supz::wink:

Mislim prijatelju da će biti više nego VELIKI LOVAC!

Stavljam okladu na nju ko će se oprobat na zeca :supz:

HarisBo
30-08-2009, 08:07 AM

OK!! Hvala:supz::supz:

Pozdrav!!

Austringer27
30-08-2009, 08:39 AM
Ne razumijem isprobat na zeca.Ja ako dodjem na zeca i ako ce zeca biti onda nemamo sta pricati.Siguran sam da cu ga uloviti.A sto se tice HH na zeca ta ptica je i namjenjena za lov na zeca.Doci ce i Zlatko sa svojim bestijom koja je strasna ptica.Treba malo raditi s njom.Siguran sam da ce biti u Zelendvoru spremna.Danas sam letio staru zenku(normalno slobodnu)jako je dobra, lijepo ide.Bila je teska 1090gr.Jos malo padne u tezini i idem na vrane iz auta.

HarisBo
30-08-2009, 07:40 PM
Nino dolaziš u Zelendvor sam s jastrebom ili i sa Prerijkom?
Volio bih ju vidjet na djelu jer za nju kažu da je najagresivniji lovni sokol,
bar tak pišu?! A neznam više nikog tko ju posjeduje!

Pozdrav!

Jastreb
30-08-2009, 08:16 PM
Boro pohvali se :supz:

Austringer27
30-08-2009, 08:25 PM
Vratit cu je prijatelju Tomi,jer nemam vremena onoliko koliko takva ptica treba.Ptica kod mene mitari jos malo pa je gotova.Poslao sam nekoliko slikica Tomi pa ako procita ovo nek ih stavi na forum jer ih ja neznam.Cudno ali istinito.Trenirao sam je i letio prosle sezone i mogu samo reci da to nema veze s nicim.strasna ptica temperamentna,agresivna neznam kako opisati.Trnovit je put do toga da pocne jesti na rukavici a kamoli da ju letis slobodnu.Letio sam je oko mjesec dana a onda sam ju stavio na mitarenje.Mozda ce tomo doci s njom u Zelendvor.Sad sam ju jucer uzeo iz voliere i ponasa se ko da me nikad nije vidjela a cijelo sam joj vrijeme nosio hranu u volieru.

HarisBo
30-08-2009, 09:30 PM
Vratit cu je prijatelju Tomi,jer nemam vremena onoliko koliko takva ptica treba.Ptica kod mene mitari jos malo pa je gotova.Poslao sam nekoliko slikica Tomi pa ako procita ovo nek ih stavi na forum jer ih ja neznam.Cudno ali istinito.Trenirao sam je i letio prosle sezone i mogu samo reci da to nema veze s nicim.strasna ptica temperamentna,agresivna neznam kako opisati.Trnovit je put do toga da pocne jesti na rukavici a kamoli da ju letis slobodnu.Letio sam je oko mjesec dana a onda sam ju stavio na mitarenje.Mozda ce tomo doci s njom u Zelendvor.Sad sam ju jucer uzeo iz voliere i ponasa se ko da me nikad nije vidjela a cijelo sam joj vrijeme nosio hranu u volieru.

Šteta,a baš sam se ponadao da ču je vidjet u akciji,možda kojom drugom prilikom!!

Pozdrav!

HarisBo
30-08-2009, 09:42 PM
Boro pohvali se :supz:

A eto ipak sam danas uhvatio vremena uz sugestije Tome da pustim Lady-HH
na prvi slobodan let i uspješno sve,al moram priznat da mi je bila knedla u
grlu i adrenalin do neba,valjda me razumijete ipak mi je to prvi put!A sad sam
mi prevladava osječaj ponosa,nisam imao fotoapart a od uzbuđenja sam
zaboravio bar da slikam s mobitelom, no stavit ču neke slike slobodnog leta
uskoro!:supz::supz::cool:

Jastreb
31-08-2009, 06:22 AM
knedla u
grlu i adrenalin do neba,valjda me razumijete ipak mi je to prvi put!

Naravno Boro prvi puta je uvijek tako i traje par sekundi :lol:

HarisBo
31-08-2009, 07:48 AM
Naravno Boro prvi puta je uvijek tako i traje par sekundi :lol:

:oops:...:lol:...:supz:

POZDRAV!!

Sisak Goshawk
31-08-2009, 09:45 AM
Bravo Boro samo napred i uživaj! :supz:

HarisBo
31-08-2009, 12:13 PM
Bravo Boro samo napred i uživaj! :supz:

Hvala i ti takodjer!:supz:

Austringer27
31-08-2009, 05:11 PM
Samo naprijed!:supz:

Austringer27
06-09-2009, 12:22 PM
Alo Boro!Desi ti?De su slike od ptice i lova?:D

HarisBo
06-09-2009, 05:25 PM
Alo Boro!Desi ti?De su slike od ptice i lova?:D

A baš sam ostao bez auta i u potrazi za drugim, malo me financije koče
al mislim da ču to ubrzo riješit,nadam se!!! Pa eto letim pticu po dvorištu
jer nemogu nigdje izači na teren bez auta tak da sam več pomalo nervozan
zbog situacije!!!!

POZDRAV!!

HarisBo
06-09-2009, 05:31 PM
Kako je kod tebe Nino loviš samo vrane ili ...?

Austringer27
06-09-2009, 07:48 PM
A lovim koliko mi vrijeme da.Ulovio sam jednu sivu sad neki dan.Sad sam do srijede zauzeti necu moci ali onda cu loviti od srijede do nedjelje svaki dan.Vidit cemo sta ce biti,nadam se najboljemu.
pozdrav tebi.

Maroje
07-09-2009, 12:06 PM
Boro je li ženka Harisa kompletno izmitarila kada več radiš sa njom.:?:
pozdrav iz DU

HarisBo
07-09-2009, 12:41 PM
Boro je li ženka Harisa kompletno izmitarila kada več radiš sa njom.:?:
pozdrav iz DU

Vik ju je vidio prije 2 tjedna i veli da je,poslikat ču i stavit na forum
čim uhvatim vremena! Ti si počeo radit sa svojim Harrisom ili još mitari?

Pozdrav!!

Maroje
07-09-2009, 01:11 PM
Još mitari i ne vjerujem da če biti gotov za 15 dana.Ove godine kasni nemam pojma zašto.Vjerojatno se nešto događa sa klimatskim uvjetima.Kod nas je temperatura stalno blizu 30 c.

Maroje
07-09-2009, 02:28 PM
Evo Boro par slika dok ne izmitari .
Ulovi sljede kasnije. pozdrav iz DU

HarisBo
07-09-2009, 02:31 PM
Moguče,al sve to malo i individualno neka malo prije neka kasnije!

HarisBo
07-09-2009, 02:37 PM
Evo Boro par slika dok ne izmitari .
Ulovi sljede kasnije. pozdrav iz DU

Ma to je to jer sam negdje čitao da kad izraste svo repno perje do
kraja ostalo su samo finese!

Maroje
07-09-2009, 05:07 PM
Kad bude bit če Boro.Tako sam iz početka stalno gledao što treba ,svaki dan prije kafe iz kuče van i prvo vidjet kako je ptica pa tek onda počinje dan.Sa vremenom pomalo ulaziš u štos tako da više ne moraš brinuti kao na početku sokolarenja.
Zahvaljujuči Hariju i Viktoru koji su me dobrano otrovali sokolarstvom,nastavio sam nadam se dobrim putem dalje.
Drago mi je da si krenuo sa Harisom i smatram da je to najbolji put za početnika.Ja sam sa mojim uhvatio prvu godinu preko 30 Fazana (ne divljaka),ali fazana koji dobro lete.Lov je bio na marku ispred pasa ,tako da ih je Haris uhvatio nekoliko i u letu.Što više izlazaka i druženja sa pticom,a potom i šanse za napad stvaraju pticu snova pa i za neke koji to neće priznati,može biti Haris.
Pozdrav.

HarisBo
07-09-2009, 06:37 PM
Kad bude bit če Boro.Tako sam iz početka stalno gledao što treba ,svaki dan prije kafe iz kuče van i prvo vidjet kako je ptica pa tek onda počinje dan.Sa vremenom pomalo ulaziš u štos tako da više ne moraš brinuti kao na početku sokolarenja.
Zahvaljujuči Hariju i Viktoru koji su me dobrano otrovali sokolarstvom,nastavio sam nadam se dobrim putem dalje.
Drago mi je da si krenuo sa Harisom i smatram da je to najbolji put za početnika.Ja sam sa mojim uhvatio prvu godinu preko 30 Fazana (ne divljaka),ali fazana koji dobro lete.Lov je bio na marku ispred pasa ,tako da ih je Haris uhvatio nekoliko i u letu.Što više izlazaka i druženja sa pticom,a potom i šanse za napad stvaraju pticu snova pa i za neke koji to neće priznati,može biti Haris.
Pozdrav.

Ma naravno Maroje i uopče se ne obazirem na na te "neke"! :roll::supz:
Pozdrav!

Jastreb
07-09-2009, 07:51 PM

Profesore a kakav ste vi prvi izlet u sokolarenje imali, ispričajte, ako se ne varam mužjak sivac na jato jarebica iza Herakovog psa :lol: to je stvarno tko god vidi ne može se ne otrovati :znam da ste isto veče već stali kod mene u Karlovcu :lol:
Totalno smo vas zajeee.... :lol: ali pozitivno :D

Pozdrav Viktor

Austringer27
07-09-2009, 08:00 PM
Decki haris je odlicna ptica bila ona kod pocetnika ili nekog starijeg sokolara sa iskustvom.Zelja mi je imati muzjaka.Nadam se da cu ga jednog dana i imati i s njim loviti sve sto se da.

Maroje
07-09-2009, 08:08 PM
Profesore a kakav ste vi prvi izlet u sokolarenje imali, ispričajte, ako se ne varam mužjak sivac na jato jarebica iza Herakovog psa :lol: to je stvarno tko god vidi ne može se ne otrovati :znam da ste isto veče već stali kod mene u Karlovcu :lol:
Totalno smo vas zajeee.... :lol: ali pozitivno :D

Pozdrav Viktor

Tako je Vik !!!!
Ne zajeeee.....Nego zarazili !!!!!!!
OVO JE BOLEST
OD ove BOLESTI nečete sigurno umrijeti , ali budite sigurni da če te umrijeti sa njom !!!!!!

HarisBo
07-09-2009, 08:44 PM
Tako je Vik !!!!
Ne zajeeee.....Nego zarazili !!!!!!!
OVO JE BOLEST
OD ove BOLESTI nečete sigurno umrijeti , ali budite sigurni da če te umrijeti sa njom !!!!!!

Istina,NEMA PROTUOTROVA:D:D:supz::!:

Goran
07-09-2009, 11:42 PM
Prvi puta citam ovo.Bravo.Ne vidim koliko dugo vec treniras pticu ali ako ces poslusati moj savjet, prestani i idi loviti.Sto prije pocne loviti to ce biti bolje za nju i za tebe.Ako stvarno mislis loviti a ne drzati pticu za show.Hehe

HarisBo
08-09-2009, 06:16 AM
Prvi puta citam ovo.Bravo.Ne vidim koliko dugo vec treniras pticu ali ako ces poslusati moj savjet, prestani i idi loviti.Sto prije pocne loviti to ce biti bolje za nju i za tebe.Ako stvarno mislis loviti a ne drzati pticu za show.Hehe

Bok Gorane,hvala na savjetu i očigledno previše pričam i slikam se za
početnika koji još nema nikakvih lovnih rezultata umjesto da gledam i slušam !!
Kao što volim čuti pohvalu tako volim tako i savjet i kritiku,jedino tako mogu
koregirat neke stvari i ispraviti ih,poštujem to!!!:supz:

Pozdrav!!!!

Goran
08-09-2009, 03:14 PM
Jos me neznas ali ja sam veliki zajebant, svi me zajebavaju.hehe
Salu na stranu, ako imas nekih pitanja samo slobodno.

HarisBo
08-09-2009, 04:21 PM
Jos me neznas ali ja sam veliki zajebant, svi me zajebavaju.hehe
Salu na stranu, ako imas nekih pitanja samo slobodno.

Ma sve pet! Nismo se upoznali al čitao sam tvoje postove bar onaj dio
za sad što se tiče Harrisa, pa ako zapne pitat ču,hvala na ponudi!:supz:

P.S. Nema ništa bolje sokolarenja,žena i dobre zajebancije :lol::lol::supz:

Pozdrav iz Zagreba!!