View Full Version : Sokolarstvo Petrinja dobilo donaciju iz Kraša
Petrinja Saker
24-09-2009, 07:07 PM
Dakle štovani auditorijumu, danas je Sokolarstvo Petrinja dobilo još jednom priznanje za trud u društvenoj zajednici. Tvrtka Kraš , naš najveći proizvođač slatkiša donirao je paletu svojih proizvoda za članove udruge.Ovim putem se zahvaljujemo Krašiu i pozivamo članove udruge da se oglase u sjedištu udruge kako bi se osladili.Napominjemo kako slatki proizvodi imaju ,,kratak rok trajanja,, te da se požurite.:lol:
http://i37.tinypic.com/vhrjh4.jpg
Gospođa Brcko simbolično predaje donaciju.
Austringer27
24-09-2009, 07:39 PM
Bas lijepo.:D
Maroje
24-09-2009, 09:49 PM
Ja volim Bajadere :supz:Sa okusom Dingača :yawinkle: HVALA KRAŠ :heart:
Jastreb
25-09-2009, 07:28 AM
Ja sam ljubomoran i nije mi drago što je on dobio zato jer ja nisam dobio!
Petrinja Saker
25-09-2009, 11:28 AM
U pravom duhu nasih sokolara, uostalo seronjo ti si počasni član pa dovuci svoje magistarsko ozadje i osladi se.:goodman:
Jastreb
25-09-2009, 12:50 PM
U pravom duhu nasih sokolara, uostalo seronjo ti si počasni član pa dovuci svoje magistarsko ozadje i osladi se.:goodman:
Zahvaljujem i još mi je više žao ako netko ima uspjeha u bilo kakvoj donaciji osim MENE i mog JA i ako ništa pričat ću okolo da ne znaš sokolariti, da se umjetna insjemenacija radi samo prisilno i da ti sve LAŽEŠ i ne promoviraš sokolarenje!!!!!!!!!!!!!
E tako :finga: i hvala još jednom na pozivu i tak se moramo vidjet ali nemogu ovaj vikend jer imam neku svadbu al zvat ću te!
Petrinja Saker
25-09-2009, 06:29 PM
ma i ja imam brbu kuruze u nedjelju a jos jednog sokola sad treniram pa je rastegnuto sve
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.